Therapeut

Mijn naam is Saskia Steketee. Binnen mijn praktijk werk ik als klinisch psycholoog/psychotherapeut binnen de SGGZ (specialistische GGZ) met volwassenen. Als behandelaar werk ik vanuit een gedragstherapeutisch kader. Ik werk met schematherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ik vind het belangrijk te werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten (evidence-based) en mijn behandeling op maat aan te bieden in overleg met de cliƫnt.

Ervaring/registraties

Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb bij verschillende GGZ instellingen gewerkt o.a. op de afdeling psychotherapie, langdurende zorg en een multifunctionele eenheid. Vanaf 2009 tot begin van 2020 heb ik als rapporteur (psychodiagnostiek) gewerkt voor het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie. In 2011 ben ik mijn psychotherapiepraktijk gestart waar ik tot heden met veel plezier werk. Naast mijn psychotherapiepraktijk geef ik supervisie aan psychologen in opleiding.

In het overheidsregister BIG (Beroepen In de Gezondheidszorg) ben ik geregistreerd als klinisch psycholoog (specialisme), psychotherapeut (basisberoep) en gezondheidszorg psycholoog (basisberoep). Daarnaast ben ik geregistreerd bij de vereniging voor cognitieve en gedragstherapie (beroepsvereniging) als cognitief-gedragstherapeut, supervisor en leertherapeut en bij de vereniging voor schematherapie als senior schematherapeut en supervisor.

Registraties:

Klinisch psycholoog BIG: 59059523125

Psychotherapeut BIG: 79059523116

Cognitief gedragstherapeut

Supervisor/leertherapeut vereniging voor cognitieve gedragstherapie

Senior schematherapeut

Supervisor Schematherapie

Supervisor Diagnostiek

Lidmaatschappen:

  • Landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten
  • Vereniging voor Cognitieve en Gedragstherapie
  • EMDR vereniging
  • Vereniging voor pro Justitia rapporteurs
  • Kwaliteitsstatuut

Samenwerking:

Als zelfstandig psychotherapeute ben ik aangesloten bij Netwerk Psychotherapie Eindhoven e.o. Dit netwerk bestaat uit een groep van vrijgevestigde psychotherapeuten die regelmatig overleg met elkaar voeren om eigen en gezamenlijke professionaliteit te bevorderen. Wij zijn allen al vele jaren werkzaam als psychotherapeut, en hebben gezamenlijk een brede expertise. Ieder van ons is BIG geregistreerd en lid van de LVVP.

Enthousiasme voor ons vak, en de wens dit goed en zorgvuldig uit te oefenen, bindt ons. Daarbij hebben we ruime ervaring in verschillende aspecten van dit werk. Indien nodig kunnen we verwijzen naar elkaar of voor elkaar waarnemen tijdens afwezigheid. Voor een meer multidisciplinaire inbedding werken we samen met psychiaters in de regio. De onderlinge lijnen zijn hierdoor kort, hetgeen het verloop van de behandeling ten goede kan komen.

Praktische informatie

Locatie:

Refeling 74
5672 CK Nuenen
06-81478261

Saskia Steketee
klinisch psycholoog & psychotherapeut,
cognitief gedragstherapeut VGCt

 

Refeling 74
5672 CK Nuenen
T 06 81478261
info@praktijknuenen.nl